Читај ми!

Ускоро ћемо сазнати шта се догодило са мамом и татом који су се играли рата

После великог успеха серије „Мама и тата се играју рата“, Вељко Радисављевић, Јадранка и други актери популарне драма-комедије која је освојила публику, враћају се на мале екране. Пала је прва клапа наставка серије.

Неумољиви аутори серије Мама и тата се играју рата, ни по коју цену не желе да развеју неизвесност с краја последње епизоде. Лепу Јадранку смо оставили у другом стању.

„Упознаћете новог члана наше породице који је јако занимљив и мислим да ће свима украсти срце, као што је и Вида, то јест Лена“, открива Нина Јанковић Дичић. 

Мама и тата се играју рата друга сезона креће три године од последње епизоде и ми пратимо све јунаке, шта се њима десило, велико путовање“, додаје Гордан Кичић, односно Вељко Радисављевић. 

А на путовање је кренуо и главни јунак Вељко, у Камчатку где ради трећу сезону серије Словени, коју ће снимати и у Београду.

Друга сезона имаће 10 епизода и биће то 10 дана у животима јунака. Сценаристи су Гвозден Ђурић, Марко Манојловић и Гордан Кичић који, са Манојловићем, али и са Мином Ђукић потписује и режију. Добро познатим глумцима прикључиће се нова имена у новим улогама. 

„Главна премиса наша је била, када смо кренули да радимо другу сезону, јесте да свим јунацима који су завршили у том тренутку прву сезону, да наредне три године су добили оно што су тражили у првој сезони. Дакле, свима су се жеље испуниле. Е сад, да ли су они заиста испуњени и срећни....видећемо“, открива косценариста, редитељ и главни глумац, Гордан Кичић.

Екипа серије је на терену наредна три месеца. Нове епизоде, с нестрпљењем чекамо.

број коментара 0 Пошаљи коментар