Ускоро последња клапа на снимању серије „Јужни ветар“

Глумачку екипу и даље предводе Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић, али и нови ликови које ћемо тек упознати. Серија се снима у Србији, Црног Гори и Италији. Премијерних 14 епизода гледаћемо на првом програму РТС-а.

Овако се снимају неке од последњих сцена серије Јужни ветар. Популарни крими-трилер, гледало је готово милион људи. Серију ће допунити нови глумци, међу њима, Вук Костић, Миодраг Драгичевић, Мики Манојловић. Стара екипа у мало развијенијим улогама.

„Баћа, као и сви остали ликови из филма, има неки развој, с обзиром да им је посао кренуо на боље, онда то прати и неки приватан живот. Тако да је Баћа, изразићу се  жаргонски, сада још луђи“, рекао је глумац Миодраг Радоњић.

„Jужни ветар је изгледа прилично јако дувао па је и мене додувао до првог сета. Ја играм гејмера који долази из потпуно другог контекста, човек који није на улици и који не зна ништа о том реалном животу на асфалту“, напоменуо је глумац Иван Михаиловић. .

Искуство играња у крими трилеру, захтева и одређене промене у глумачком подухвату.

„Неки нови начин размишљања, морате да усвојите, да разумете. Видећете глумце у новим шаблонима и мислим да имамо феноменалан сценарио и да ће ова серија стварно да нам донесе, нешто узбудљиво, духовито, квалитетно“, рекао је глумац Милош Биковић.

Редитељу филма и серије, после великог успеха првог дела, није било тешко да причи да телевизијски живот.

„Први део је био најтежи, ово сада је све лагано, ми смо уиграни, знамо се сви одлично знамо шта радимо, глумци владају улогама, само се надопуњујемо и развијамо то у најбољем могућем правцу“, истакао је редитељ Милош Аврамовић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 27. авг 2019, 15:35) - anonymous [нерегистровани]

Hvala Bogu

Nesto normalno na RTSu, a ne da vrtite serije pre 20 god. , smorili ste vise. Super je sto se ovakva serija snima kod nas i sto ce biti dostupna svima.