На снимању серије "Пси лају, ветар носи"

На ободу великог града без економске сигурности, јунаци серије "Пси лају, ветар носи", сањају о бољем животу. Препознатљивим сензибилитетом причу о малим људима Радош Бајић сместио је у београдска приградска насеља.

Главног јунака Ставру, сналажљивог и домишљатог ситног преваранта који се сналази како би обезбедио егзистенцију својој породици глуми Тихомир Станић.

Ставрину браћу тумаче Борис Миливојевић, Марко Живић и Радош Бајић, шурака глуми Миленко Павлов, мајку Мира Бањац, а супругу Анита Манчић.

Приче о догодовштинама Ставре, његове браће, рођака као и мноштва других занимљивих ликова, заправо чине социјално и сатирично сведочанство о савременом друштвеном тренутку, а истовремено су и одлична прилика да се телевизијска публика разоноди и до суза насмеје.

Искушења, радости и разочарења, комичне и апсурдне ситуације, у режији Јелене Бајић-Јочић имаће снажну социјалну и хуману поруку.

Снимање ће трајати до средине јула, у Макишу, Остружници, Реснику, Раковици, на Стражевици и Орловачи, али и у кругу двојке. Једанаест једносатних епизода премијерно ће бити приказано на јесен, на програму РТС-а. 

број коментара 0 Пошаљи коментар