Читај ми!

"Радио Милева" 3. сезона: нове догодовштине, смех и сузе на РТС 1

Претходне сезоне серије "Радио Милева" својом изузетном гледаношћу доказале су да је овај жанр гледаоцима и даље један од омиљених. Трећа сезона, са нових 50 епизода доноси смех, сузе, нове ликове и догодовштине добро познатих станара зграде у Ранкеовој 12.

Милева ће бити приморана да покуша да реши своје финансијске проблеме уз помоћ њене тетке из Лондона, са којом не разговара већ деценијама.

Жанина сестра Ратка ће по сваку цену покушати да уплови у озбиљну љубавну везу са Васом Канаринцем, због чега ће највише страдати Дача, а Цока ће, у потрази за новим послом, покушати да од Милеве сазна све тајне заната пословне секретарице.

Јеца ће покушати да среди свој љубавни живот и то, ни мање ни више, него са дугогодишњим удварачем Леоном, а Леон и Микица ће, пак, имати необичну авантуру са "очинством".

Наталија ће се, после неуспеле књижевне каријере, због које је напустила школу, уз Милевину и Цветину помоћ, вратити послу професорице књижевности, а у школи је очекује љубавна авантура. Соња ће и даље покушавати да са што мање учења оствари добар успех у школи, што неће обрадовати Милеву.

Шта ће се све дешавати са овим ликовима али и са Дачом, Мартом, Жаном, Моцом, Цветом, и шта ће упркос свађама на тренутак спојити све станаре Ранкеове 12, погледајте већ од 11. октобра на нашем Првом програму.