Читај ми!

"У клинчу" - узбудљива прича о одрастању и изазовима нових генерација - радним данима на РТС 1

Нова породична серија, чију екипу предводе прослављени глумци Бранка Катић и Никола Којо, а употпуњују младе наде попут регионалне музичке звезде Михајла Веруовића, познатијег као Voyage. Серија ће имати 30 епизода које ће се на Првом програму РТС-а емитовати сваког радног дана од 20 часова.

Серија "У клинчу", настала у заједничкој продукцији Радио-телевизије Србије и продукцијске куће "Режим" искрена је прича о одрастању, о тренуцима у којима млади људи на преласку из средњошколског периода постају студенти, запослени људи, који почињу да остварују или се разочаравају у своје амбиције. Гледаоци ће упознати породицу Ковач - брачни пар Миру и Вељу (Бранка Катић и Никола Којо) који имају двоје тинејџера. Кроз приче ових и многих других јунака, сваког радног дана од 20 часова, пратићемо који су изазови са којима се данас суочавају млади и њихови родитељи.

Боксоваће се и са првим љубавима, одласком из породичног дома, амбицијама родитеља, у животном, али и правом рингу, јер се скоро сви чланови породице Ковач баве боксом.

Млађи чланови екипе (Теодора Драгићевић, Ивана Зечевић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић...) имају прилику да стану раме уз раме глумачким величинама попут: Светлане Бојковић, Драгана Мићановића, Небојше Дугалића, Сергеја Трифуновића.

Серија "У клинчу" настала је по идеји продуцената Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, а режију потписују Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.