Читај ми!

Нове епизоде серије “Случај породице Бошковић” од 29. јуна

За све љубитеље хумористичке серије "Случај породице Бошковић", стижу лепе вести. Од 29. јуна, сваког радног дана од 11 часова на Првом програму РТС-а, кроз 17 нових епизода, наставићемо да пратимо авантуре ове необичне породице.

У новој сезони серије сазнаћемо да ли се Данијела сналази као дипломирани фармацеут и како се Јована упознаје са првим љубавним јадима, док се Велибору можда напокон смеши срећа на том пољу. Гаврило одлучује да напокон преузме каријеру у своје руке, док као и обично, њихов дом посећују многа нова и стара лица која ће Бошковићима помутити планове а нас засмејавати.

У 51. епизоди, која носи назив Љубавни троугао ... или два, Данијела и Гаврило одлазе у спа центар, где срећу Микси. Велибор планира како да се проведе у празном стану, само још да се одлучи да ли ће му друштво правити Тања или Сања.

У 52. епизоди, под називом Штипаљка за спас, Данијела ноћима не може да спава и одлучи да је време да Гаврила суочи са проблемом који имају. Јовани је доста да све сазнаје последња, док се Гуливер бори са чињеницом да зграда има нову поштарку- Живку.

Улоге тумаче: Радивоје Буквић (Гаврило), Наташа Марковић (Данијела), Силма Махмути (Јована), Ђорђе Кадијевић (Велибор), Бојан Димитријевић (Гуливер), Јелисавета Кораксић (Оља), Исидора Јанковић (Микси), Светлана Бојковић (Лола)

Гошћа у епизоди: Јелена Ступљанин

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристкиње: Катарина Ралевић и Нина Џувер
Редитељи: Иван Стефановић, Иван Буквић, Иван Живковић и Рашко Миљковић
Директори фотографије: Радослав Владић и Дарко Станојев
Сценограф: Зорица Чобановић
Костимограф: Снежана Карл
Композитор: Александра Ковач и Роман Горшек
Монтажери: Тихомир Дукић, Марко Тисовец и Марија Шарац
Дизајн и микс звука: Велибор Хајдуковић и Небојша Зорић
Продуцент серије: Катарина Ралевић

Серија је снимљена према сценарију Катарине Ралевић и Нине Џувер, а у извршној продукцији "Кошутњак Филм".