Читај ми!

"Случај породице Бошковић", радним данима на РТС 1

Радним данима на Првом програму РТС-а од 20.05 премијерно приказујемо породичну ситком серију "Случај породице Бошковић", снимљену по сценарију Катарине Ралевић и Нине Џувер, а у извршној продукцији "Кошутњак Филм".

Бошковићи су породица која живи у скромном изнајмљеном стану негде у Београду. Кроз мало успона и бескрајно много падова ове наизглед луде али у суштини сасвим нормалне породице (јер која је нормална?) упознајемо свакодневицу и личност ликова који су свуда око нас или можда баш ми, и који због своје неприлагођености најбоље функционишу баш када су заједно, у свом хаосу, пуном хармоније и љубави.

Главне улоге у серији "Случај породице Бошковић" тумаче Радивоје Буквић, Наташа Марковић, Силма Махмути, Ђорђе Кадијевић, Бојан Димитријевић, Јелисавета Кораксић и Исидора Јанковић а у осталим улогама појављују се Јелисавета Сека Саблић, Светлана Бојковић, Иван Заблаћански, Аница Добра, Зоран Цвијановић, Јелисавета Орашанин, Игор Ђорђевић, Петар Бенчина, Гордан Кичић, Јелена Ступљанин, Војин Ћетковић, Феђа Стојановић и многи други.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристкиње: Катарина Ралевић и Нина Џувер
Редитељи: Иван Стефановић, Иван Буквић, Иван Живковић и Рашко Миљковић
Директори фотографије: Радослав Владић и Дарко Станојев
Сценограф: Зорица Чобановић
Костимограф: Снежана Карл
Композитор: Александра Ковач и Роман Горшек
Монтажери: Тихомир Дукић, Марко Тисовец и Марија Шарац
Дизајн и микс звука: Велибор Хајдуковић и Небојша Зорић
Продуцент серије: Катарина Ралевић