Друга сезона серије "Пси лају ветар носи"

ТВ серијал "Пси Лају ветар носи враћа се на мале екране, суботом у 20.00 часова на РТС 1.

У новој сезони серије "Пси лају ветар носи", која има 11 епизода, добро познати ликови уплићу се у нове животне ситуације. Прича о Ставрићима донеће нам много здравог хумора и разбибриге, али нас истовремено и натерати да се запитамо над важним животним питањима. У тој причи о мало познатом свету београдског предграђа, о малим, обичним људима са маргине друштва, који су се, у потрази за бољим животом, насукали на ободе велеграда, наши ликови ће се срести са многим искушењима, изазовима, радостима и разочарењима.

Добро уиграној глумачкој екипи коју предводи Тихомир Станић у улози Костадина Ставрића, званог Ставра, а коју чине и Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић Кубура, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Исидора Минић, Марко Живић, Недељко Бајић, Петар Бенчина, придружиће се велика имена српског глумишта, међу којима Светлана Бојковић, Танасије Узуновић, Ненад Јездић, Милан Калинић, Иван Вућковић, затим холивудска глумица српског порекла Ana  Alehander, али и многи млади и талентовани глумци као што су Тамара Шустић, Михаило Перишић, Матеја Поповић...

Серија је снимана на широј територији Београда, у Сопоту, Малој Иванчи, али и на другим локацијама у Србији.

Поред редитељке Јелене Бајић Јочић, ауторску екипу серије чине и сценариста Радош Бајић, директори фотографије Предраг Јочић и Марко Булајић, костимограф Ивана Несторовић, аутор маске и шминке Мирјана Стевовић, монтажер Стеван Марић, сценограф Јелена Мирковић.

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар