Бинџовање серије "Велвет колекција" од 07. до 11. септембра на РТС 1

Од 07. до 11. септембра на Првом програму РТС-а, свако вече у 22.00 ч биће бинџована серија "Велвет колекција" (Velvet Colección, 2017-2019), наставак романтичне мелодраме "Велвет" коју сте волели и пратили такође на програмима РТС-а.

Радња серије "Велвет колекција" се одвија пет година касније од венчања Ане и Алберта. Година је 1967. Након 5 година срећног живота у Њујорку са Албертом и њиховим дететом, Ана Ривера се враћа у Шпанију како би направила корак напред са Велветом.

Алберто и она су управљали фирмом на даљину, и успели су уз помоћ свих колега и пријатеља да Велвет остане референт моде и иновација.

Угледајући се на остале међународне фирме, Ана одлучује да је време да Велвет пређе границе Шпаније. Први корак је да покажу себи да су способни да отворе нову галерију у другом граду Шпаније, ван Мадрида.

За то је одабрана Барселона, где ће сви Анини пријатељи и колеге бити одговорни да њен сан постане стварност.

Наставак серије доноси нам исту праксу мењања ситуације из епизоде у епизоду. Иако је у центру пажње Ана Ривера и њен живот, редитељ није запоставио ни остале ликове, који већ имају завидну минутажу. А они који цене добре кадрове и музику биће итекако задовољни избором ове продукције...

Улоге: Марта Асас, Адријан Ластра, Љоренс Гонзалес, Асијер Ећандија, Фернандо Гуаљар...

Режија: Раомн Кампос, Хема Р. Неира