Сјеница: Друга јавна расправа о програмским садржајима РТС-а

Друга јавна расправа о програмским садржајима РТС-а одржана је у Сјеници. Наредне јавне расправе биће и Зрењанину и Београду.

У организацији Програмског савета РТС-а у Сјеници је одржана друга јавна расправа о програмским садржајима, са примедбама, сугестијама, похвалама и критикама гледалаца, како би под лупом јавности, РТС на најбољи начин искористио свој креативни и технолошки потенцијал. Јавне расправе одржаће се и у Зрењанину и Београду.

"Ми имамо много тога да покажемо, да прикажемо, дивна је природа, природне лепоте су такве да сваке године имамо много већи број туриста. Сјеница је веома активна у пројектима ЕУ и у многим другим стварима и Сјеница иде напред, од неразвијене паланке идемо ка развијенијој мањој варошици", каже Хазбо Мујовић, председник Општине Сјеница.

"Нас су топло примили, али смо озбиљно схватили чињеницу да овај град и околна места треба да буду присутни у програмима Радио-телевизије Србије и по другим релевантним вестима", наводи профсор др Миливоје Павловић, председник Програмског савета РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар