Јавна расправа о програмским садржајима РТС-а 2019.

Прва дебата у Ужицу, следи скуп у Сјеници.

Програмски савет РТС-а организује овогодишњу јавну расправу о програмским садржајима Јавне медијске установе РТС од 18. новембра до 15. децембра. Дебате овим поводом одржаће се у понедељак 18. новембра у згради Скупштине општине у Ужицу. Наредног дана наставља се у Сјеници, 26. новембра расправљаће се у Зрењанину, а 11. децембра у седишту РТС у Таковској улици у Београду. Скупови грађана у свим градовима трају два сата и одржавају се од 13 до 15 часова.

Организовање јавне расправе о садржају програма РТС има за циљ подизање квалитета комуникације са гледаоцима и слушаоцима РТС-а у непосредном и отвореном дијалогу. Намера је да на скуповима разговарамо о дометима радијског и телевизијског програма,  да чујемо ваше мишљење о односу квалитета и гледаности програмских садржаја, као и о томе шта ви мислите како могу да се боље искористе креативни и технолошки потенцијали РТС-а.

Домаћин прве дебате је општина Ужице где вас чекамо у понедељак 18. новембра, у Градској кући, дан касније следи расправа у Сјеници у Установи културе града. У прилогу је одлука о расписивању Јавне расправе ове године и агенда дебате у Ужицу и у Сјеници.

Програмски савет позива представнике владиних  и невладиних организација, културних и образовних установа, удружења новинара и грађане да се непосредно укључе у јавну расправу, а оне који то не буду у могућности, молимо да нам пишу на адресу:


Програмски савет РТС, Таковска 10, 11 000 Београд

или на мејл:

javnarasprava@rts.rs

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар