Телетон за Краљево сакупио преко 21 милион динара

Организатори и учесници Телетона "Стави Краљево под кров" постигли су сјајан успех, прикупивши више од 21 милион динара који су директно уплаћени на жиро рачун града Краљева.

Србија је у вечери 28. новембра показала да уме да се организује и да помогне када је најтеже - током Телетона "Стави Краљево под кров", уз помоћ Сосијете Женерал банке, друштвено одговорних фирми и гледалаца прикупљено је више од 21 милион динара (око 200.000 евра) који су директно уплаћени на жиро рачун Краљева. Заједништво, добра воља и позитивна енергија обележили су вече. Са РТС-овим Народним оркестром и Биг Бендом уживо су певали: Јелена Томашевић, Владо Георгиев, Лена Ковачевић, Биља Крстић, Мирослав Илић, Лепа Лукић и Радош Бајић. Пријатно изненађење били су лепи момци и девојке КУД-а Абрашевић из Краљева.

Телефони су звонили без престанка, није било лако те ноћи седети у студију у Кошутњаку. Рокери и народњаци, партизановци и звездаши, уметници и политичари уједињени жељом да помогну, стрпљиво су разговарали са гледаоцима. Уз позната ТВ лица РТС-а били су и Дејан Бодирога, Ненад Окановић, Љиљана Благојевић , Нађа Хигл, Вања Грбић, Гордан Кичић, Ненад Јездић, Александар Ђорђевић, Владе Дивац, Никола Рађен, Андрија Прлаиновић, Ана Софреновић, Светлана Китић, Александар Шапић, Мирко Бабић, Аница Добра, Сузана Манчић, Марко Живић, Мирко Алвировић, градоначелник Краљева Љубиша Симовић, министар Милан Марковић, Војин Ћетковић.

Гледаоци су посебно били заинтересовани да поразговарају са премијером Србије г. Мирком Цветковићем.

број коментара 0 Пошаљи коментар