Помозите будућим шампионима

Добротворна акција "Телетон" одржаће се у недељу, 6. децембра са почетком у 21 час уз директан ТВ пренос. Циљ контакт шоу - програма, у којем учествују познате личности и одговарају на телефонске позиве гледалаца јесте опремање фискултурних сала у основним школама у Србији.

Добротворна акција "Телетон", коју и ове године организује Радио-телевизија Србије у сарадњи са Народном канцеларијом председника Републике и "Рајфајзен банком", а уз подршку Министарства просвете, одржаће се у недељу, 6. децембра са почетком у 21 час, уз директан ТВ пренос на Првом програму.

Овде можете видети инструкције за уплате.

Циљ акције је опремање фискултурних сала у основним школама у Србији. Намера организатора је да уз помоћ компанија и појединаца опреме фискултурне сале у 30 општина у Србији.

"Телетон" је осмишљен као контакт шоу -програм у којем учествују познате личности, глумци, музичари, спортисти, и одговарају на телефонске позиве гледалаца. Емисију чине и музичке нумере, разговори, укључења гледалаца, као и прилози из основних школа којима је помоћ упућена.

Сваки позив или СМС порука су донација.

Гости у овогодишњем "Телетону" биће Никола Којо, Весна Тривалић, Владо Георгијев, Момчило Бајагић Бајага, Иван Босиљчић, Јелена Томашевић, Марко Кон, Мина Лазаревић, Жељко Јоксимовић, Мирослав Илић, Мерима Његомир, Ана Бекута, Бане Трифуновић, Срђан Милетић, Бојана Стефановић, групе "Регина", "Легенде" и "С.А.Р.С", спортисти Немања Бјелица, Мирослав Радујица, Андрија Прлаиновић, Никола Рађен, Радослав Петровић и Дејан Лекић.

Водитељи програма су Јована Јанковић, Душица Спасић и Дејан Пантелић.

Пут до победе почиње првим голом, првим кошем, првим скоком. Први спортски кораци праве се у сали за физичко. Придружите нам се. За будуће шампионе!

број коментара 0 Пошаљи коментар