РТС КЛУБ – место које нас повезује

Конференцијски, излагачки и промотивни центар Радио-телевизије Србије.

Радио Београд је готово синоним Београда. У згради која деценијама баштини националну историју и културу, месту на ком изнова настају приповест, песма и сцена, Радио-телевизија Србије опремила је нови простор отворен за јавност. РТС Клуб, на адреси Хиландарска 2 у Београду, место је на коме се негују уметност и лепа реч а средиште је и културних збивања. Место које нас повезује. 

РТС Клуб је исто име за два простора. Зграда Радио Београда отворила је масивна и богато декорисана врата за нове садржаје. Један има намену конференцијског, излагачког и промотивног центра Јавне медијске установе. У другом, посетиоци ће моћи да у пријатном амбијенту прелистају, изаберу и погледају нове али и старије књиге и дискове у продукцији РТС-а, тачније РТС Издаваштва и ПГП-а.

Оба простора намењена су свим поштоваоцима културе, из земље и посетиоцима из иностранства, доајенима јавне речи и уметности и онима који прве кораке пружају ка култури, медијима и уметности, који желе да сазнају више о историји али и о актуелним продукцијским новинама у богатој радној свакодневници радија, телевизије, музичке продукције, нових дигиталних платформи и садржаја на РТС Планети.

Врата РТС Клуба су широм отворена за све грађане сваког дана, а о програмским новитетима и дневним активностима и промоцијама у овом простору заинтересовани ће бити благовремено обавештавани.

Добро нам дошли!

Хиландарска 2

Радно време конференцијског дела: радним данима од 11 до 19, суботом од 11 до 15 часова. Недеља нерадни дан.

Радно време продавнице: радним данима од 9 до 21 час, суботом од 11 до 19 часова. Недеља нерадни дан.

Радно време кафеа: радим данима и суботом од 9 до 21 час. Недеља нерадни дан.

број коментара 0 Пошаљи коментар