Дарија данас брани боје Србије

Финале „Дечје песме Евровизије“ коначно је стигло, а данас ће се од 16.00 часова такмичити представници 19 земаља, а Србију ће представљати Дарија са песмом „Подигни глас“.

У пољском граду Гљивице све је спремно за велико финале „Дечје песме Евровизије“. Представници 19 земаља напорно су током недеље усавршавали своје наступе, а сада је коначно дошло време да запевају пред публиком читаве Европе.

Током финала гледаоци ће моћи да уживају у наступима Албаније, Јерменије, Аустралије, Белорусије, Француске, Грузије, Ирске, Италије, Казахстана, Малте, Северне Македоније, Пољске, Португалије, Русије, Србије, Шпаније, Холандије, Украјине и Велса.

Дарија ће, са песмом Подигни глас, наступити последња, под редним бројем 19. Директан пренос такмичења почиње у 16.00 часова на Другом програму РТС-а. 

Како гласати?

Прва фаза гласања почела је у петак и траје до почетка финала, а гласа се путем званичног сајта. Гледаоци морају да погледају кратак преглед свих 19 такмичарских песама, након чега могу да почну са гласањем.

Потребно је да гласате за најмање три, а можете гласати за највише пет земаља. Могуће је гласати и за своју земљу.

Друга фаза гласања почиње након што се заврши последњи наступ и трајаће око 15 минута. Иста правила важе и у овој фази, можете гласати за најмање три, а највише пет земаља и поново можете гласати за Србију.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 24. нов 2019, 10:50) - Vuk Perović [нерегистровани]

SREĆNOOOOO Darija!!!

Srećno Darija i da nam doneseš ovo takmičenje u Beograd!!!:-)))))
Srećnooo malena!!!!