Подржите Дарију, гласајте на „Дечјој Евровизији“

У недељу се одржава „Дечја песма Евровизије“. За разлику од „велике“ Евровизије, на такмичењу за најмлађе можете гласати за своју земљу. Сазнајте како.

Гласање за такмичаре на „Дечјој песми Евровизије“ почиње вечерас у 20 часова, а гласа се путем званичног сајта Дечје песме Евровизије.

Коначни резултати такмичења се одређују удруженим гласовима публике и стручног жирија, који чине три музичка професионалца и двоје деце.

Гласање публике одвијаће се у две фазе.

Прва фаза почиње вечерас у 20 часова. Гледаоци морају да погледају кратак преглед свих 19 такмичарских песама, након чега могу да почну са гласањем.

Потребно је да гласате за најмање три, а можете гласати за највише пет земаља. Могуће је гласати и за своју земљу.

Прва фаза гласања се завршава у недељу у 15.59, непосредно пре почетка преноса „Дечје песме Евровизије“, који можете гледати на Другом програму РТС-а.

Друга фаза гласања почиње након што се заврши последњи наступ и трајаће око 15 минута. Иста правила важе и у овој фази, можете гласати за најмање три, а највише пет земаља и поново можете гласати за Србију.

Дарија ће, са песмом Подигни глас, у недељу наступити последња, под редним бројем 19.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 24. нов 2019, 17:50) - anonymous [нерегистровани]

Darija

Darija je sjajna, divno izgleda, lepo, veoma lepo je pevala i nadamo se visokom mestu u veoma jakoj konkurenciji.Sva su deca bila dobra,divimo se deci!

(недеља, 24. нов 2019, 17:43) - Marina [нерегистровани]

Serbia

Darija odlična si držim palčeve za Srbiju.

(недеља, 24. нов 2019, 17:41) - anonymous [нерегистровани]

Serbia

Najbolja si Darija pobjedi ces