Дарија самоуверена на пробама пред наступ на Дечјој песми Евровизије

Још мало је остало до такмичења за Дечју песму Евровизије. Наша представница Дарија Врачевић имала је прву пробу у Арени Гљивицe у Пољској.

Од првог тренутка када је крочила на велику евровизијску сцену, Дарија је самоуверено и професионално приступила проби за наступ који је очекује у недељу, 24. новембра.

Пре и после извођења – велико узбуђење и дечја радост али током три минута песме – концентрација и потпуна посвећеност наступу.

Сцена је прелепа, осећам се дивно, ништа ми није тешко. Много је добра организација, сви ме слушају и много ми је драго да су добри и озбиљни“, рекла је Дарија.

Како би могла да се концентрише на извођење захтевне нумере, Дарија је на сцени статична и без сложених покрета, док је визуелни аспект изузетно важан.

На лед екранима смењују се елементи у графици који прате текст и поруку песме која упозорава на последице климатских промена.

С обзиром на то да је песма већим делом на српском језику, идеја је да се, осим музиком и речима, порука пренесе сликом као и Даријином емоцијом.

„Дарија је феноменалан извођач и то смо чули и док је трајала проба“, рекла је ауторка текста песме, Леонтина Вукомановић.

Директан пренос Дечје песме Евровизије је у недељу од 16 сати на Другом програму РТС-а. Дарија Врачевић наступа под редним бројем 19.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 22. нов 2019, 07:41) - ESCFAN [нерегистровани]

Koerografija

Pevanje dobro, haljina nema smisla sa “climate change”, uzasno jeftin video bez puno veze za temom , sama na sceni bez podrske podrske kao da je diva, dok Poljska, Spanija, Francuska, i Azerbeidjan imaju tim, izgleda da je samo bitno da su se Leontina i njena devojcica naslikali u Poljskoj… Darija je talenat za ples, pevanje i glumu in nista nije izkoristeno, mogla je pobediti da su je pustili. Nadam se da gresim…