Наша Дарија на „Дечјој песми Евровизије“ наступа под редним бројем 19

На свечаној церемонији отварања овогодишњег такмичења за „Дечју песму Евровизије“ која је одржана у пољском граду Катовице, жребом је одлучено да ће наша представница Дарија Врачевић, у недељу 24. новембра, наступити као последњи извођач, под редним бројем девентаест.

Прошлогодишња победница „Дечје песме Евровизије“ из Пољске, Роксана Вегел, имала је задатак да извуче редни број под којим ће наступити домаћин, Пољска, као и учеснике који ће у недељу да наступе први и последњи. Тако је одређено да ће тамичење отворити представник Аустралије, а да ће га закључити наша Дарија. Редослед преосталих наступа одредили су организатори. 

За Дарију Врачевић и песму Подигни глас публика ће моћи бесплатно да гласа на званичном евровизијском сајту www.junioreurovision.tv од петка, 22. новембра са почетком у 20 часова до почетка такмичења у недељу, 24. новембра у 16 сати.

 

Такође, моћи ће да се гласа и током преноса у трајању од 15 минута, али тек после извођења свих девентаест песама. Публика из Србије и свих крајева света моћи ће да гласа за Дарију под редним бројем 19. 

број коментара 0 Пошаљи коментар