Магија у Минск арени

Соња Шкорић успешно је обавила прву пробу наступа на сцени Минск арене, четири дана пре представљања пред публиком у Белорусији и милионским тв аудиторијумом. На званичном сајту Дечје песме Евровизије утисак о Соњиној првој проби дочаран је насловом вести : “Соња је донела магију у Миск”.

На јучерашњем коктелу добродошлице, водитељи овогодишњег шоу програма-такмичења, питали су нашу Соњу да ли зна да њено име у преводу значи "онај који воли да спава"? Одговорила је да јој то тумачење баш пристаје и признала да је спавалица...

"У сваком случају", наводи се даље у тексту вести о првој проби :" Соњина балада јесте снена балада и то у најбољем могућем смислу тих речи- лагана али врло моћна балада".

Соња је на сцени деловала врло самоуверено а први коментари о њеној вокалној интерпретацији гласе: "Српска песма "Чаробна ноћ" звучала је попут  песама које су део најбоље традиције Дечје песме Евровизије на највишем нивоу квалитета".

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 16. нов 2010, 19:36) - anonymous [нерегистровани]

:)

odlična koreografija, interpretacija...mali kiks (falšić)...ali biće to mnogo bolje na 2 probi....

<3 te Sonja

(уторак, 16. нов 2010, 15:19) - anonymous [нерегистровани]

glasajte za Sonju

Dragi nasi sunarodnici iz dijaspore,pratite Decju pesmu Evrovizije preko nacionalnih tv stanica u zemljama u kojima zivite,u subotu uvece i GLASAJTE ZA NASU SONJU SKORIC!