Соња у јеку припрема

Наша овогодишња представница на престижном такмичењу „Дечја песма Евровизије“, Соња Шкорић, са стручним тимом који је селектовао РТС интензивно усавршава све детаље за наступ у главном граду Белорусије.

Како би се што боље представила Србија и песма „Чаробна ноћ", ниједан детаљ се не препушта случају, зато су учестале кореографске и пробе костима.

Заједно са Соњом Шкорић на позорници велелепне арене у Минску биће и Јана Ненадовић и Исидора Марковић, ученице балетске школе „Лујо Давичо" из  Београда. Сценски наступ је осмислио кореограф Милан Громилић.

У току су и костимографске пробе - још увек се дефинишу сви детаљи и овог сегмента, који је такође значајан за добар укупан утисак на стручни жири и међународни тв аудиторијум. Сценске костиме-креације за наступ на такмичењу „Дечја песма Евровизије 2010" осмислила је Нена Миловановић.

Истовремено, Соњу Шкорић ових дана интензивно интервјуишу новинари из земље и иностранства а у току је и промовисање песме „Чаробна ноћ", којом се 2010. године преставља Србија на овом реномираном такмичењу младих талената. 

Екслузивно на интернет порталу РТС,  нове верзије песме Соње Шкорић „Чаробна ноћ"- на енглеском и руском језику.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(петак, 10. дец 2010, 13:14) - Ria nL [нерегистровани]

velde.corvande@planet.nl

Great song !! But I like the original version in Serbian best !! Sonja you were great in Minsk !! I have voted for you a several times !! Congratulations with your 3th place !!!

(среда, 17. нов 2010, 15:43) - anonymous [нерегистровани]

za Sonju

svi za Sonju! predobra je i fantastična. kako je otpevala ove dve verzije..prosto sam zanemeo. svaka čast. možemo biti ponosni.

(уторак, 16. нов 2010, 15:20) - anonymous [нерегистровани]

bice odlicno

Glasajte za Sonju, svi nasi iz dijaspore! Sonjina pesma je stvarno najbolja,od svih 14!

(четвртак, 11. нов 2010, 19:21) - anonymous [нерегистровани]

<3

engleska verzija je prelepa....prošla me jeza.....Sonjce, šta nam radiš?! :D