Прво ТВ гостовање победница Беосонга 2013

Јутро после победе, Мирна, Невена и Сара - “Моје 3”, донеле су трофеј музичког фестивала “Беосонг 2013.” у студио РТС- а и прве утиске поделиле са гледаоцима Јутарњег програма.

Србија је изабрала. Од 15 песама имамо једну -најбољу, најлепшу и нашу. "Моје 3" представљаће Србију на Евросонгу у мају са песмом "Љубав је свуда".

Наташа Миљковић, уредник и водитељ програма, питала их је : "Како изгледа јутро после?"

Невена Божовић: " Невероватно, заиста... Још се нису слегли утисци, презадовољне смо, срећне, захвалне, све је испало фантастично."

Мирна, Невена и Сара су повериле како су прву ноћ после победе провеле више будне него што су одспавале али да им умор није умањио изузетну радост због победе на музичком фестивалу "Беосонг 2013" и улоге преставника Србије на 58. Евросонгу у Шведској.

Сара Јовановић : "Захваљујемо пре свега Марету (Саша Милошевић Маре, аутор музике и музичког аранжмана) и Марини (Марина Туцаковић, аутор текста песме) који су нам овакву песму дали, као и читавом тиму који је радио са нама."

На Наташину молбу да прокоментаришу из свог угла "најаве" пре Беосонг-а, у вези са статусом фаворита коју су им поједини медији доделили, Мирна Радуловић је одговорила:

"Причало се и писало да смо фаворити фестивала али ми се нисмо обазирале на то већ смо биле сконцентрисане на припрему нашег наступа, вредно смо радиле и трудиле смо се да нашу песму изведемо што је могуће боље. Надале смо се да ће се труд исплатити, да ће се публици свидети и наша песма и сценски наступ."

Хроничари најдуговечнијег музичког такмичења ће опет један податак у вези са Србијом забележити у обимну и занимљиву архиву података о Евросонгу: Невена Божовић је први учесник у историји Евросонга који је представљао своју земљу и на Дечјој и на Песми Евровизије!

"Јавили су ми за тај податак, драго ми је што ћу ући у историју Евросонга. Значи ми искуство са Дечје Евровизије, драго ми је што ће вероватно ићи иста екипа са нама, она са којом сам ишла и на Дечју Евровизију . Тамо сам стекла велико искуство а верујем да је Песма Евровизије организационо још већа манифестација и да је све још професионалније."

Србија учествује седми пут на такмичењу а први пут шаље групу на Евросонг.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 31. мар 2013, 20:22) - Petar [нерегистровани]

hm

Sve ok, za kompoziciju nema šta čovek je dokazan, ali je tekst tako običan i generalno nezanimljiv...ne razumem zašto ne može da se peva o nekoj normalnoj temi, čak je i na momente nepovezan. Može ok o ljubavi, ali na neki malo prefinjeniji način. Devojke su prelepe i dostojno će nas predstaviti sigurno!