Читај ми!

„Моје 3“ иду на „Песму Евровизије“!

Песмом “Љубав је свуда” три девојке освојиле су публику музичког фестивала “Беосонг “и обезбедиле карту за Малме. Мирна, Невена и Сара - потрудиће се да на најбољи начин представе Србију и освоје што више симпатија публике и жирија на 58. Евросонгу.

Победнице музичког фестивала „Беосонг 2013" и српске представнице на „Песми Евровизије" су „Моје 3"- Мирна Радуловић, Невена Божовић и Сара Јовановић.

Према резултатима СМС гласова грађана Србије, " Љубав је свуда" је победничка композиција Беосонг-а и евровизијска песма Србије за такмичење у мају ове године. Аутор композиције и аранжмана је Саша Милошевић Маре а Марина Туцаковић је ауторка текста песме.

Мирна Радуловић је рођена 5. јула 1992. у Суботици. Одличан слух развила је захваљујући виолини коју свира дванаест година, поред које свира и гитару и клавир.

Млада Суботичанка савршено барата свим музичким жанровима, од попа преко рока до старих, изворних народних песама.

Невена Божовић је студент треће године Факултета музичке уметности у Београду. Рођена је 15. јуна 1994. године у Косовској Митровици.

Ова девојка моћног гласа на дечијој „Песми Евровизије" 2007. године у Ротердаму представљала је Србију и освојила треће место и то композицијом за коју је сама писала музику и текст.

Трећа карика овог женског састава је Сара Јовановић која самоуверено влада сценом и покретом.

Сара је рођена 29.октобра 1993. у Риму, где је и одрасла. Аутентични наступи, велика енергија и специфична боја гласа издвојили су ову даму која је за кратко време током такмичења у „Првом гласу Србије" стекла велики број обожавалаца. Сара је студент друге године Филолошког факултета.

Саша Милошевић 

Саша Милошевић Маре је композитор, аранжер, текстописац и продуцент. Највећи успех остварио је на „Песми Евровизије" 2007. као део тима, када је песма Молитва у извођењу Марије Шерифовић Србији донела победу. Био је текстописац и аранжер победничке песме.

Са Владимиром Грајићем оформио је женски бенд „Бјути квинс" који је пратио Марију Шерифовић на „Песми Евровизије" у Ослу.

Саша Милошевић сарађује и са бројним звездама народне музике: Шабаном Шаулићем, Драганом Мирковић, Дејаном Матићем, Зорицом Брунцлик, Меримом Његомир, Аном Бекутом, Ацом Лукасом, Миром Шкорић, Душаном Свиларом и многим другим.

Његове композиције освојиле су бројне награде на многим фестивалима забавне музике.

Овде можете преузети песму "Љубав је свуда" у формату Mp3

Овде можете погледати званичне резултате гласања у полуфиналу и финалу „Беосонга".

број коментара 56 Пошаљи коментар
(недеља, 10. мар 2013, 12:28) - dunja [нерегистровани]

moje 3

ja sam navijala za njih !!!toooo

(четвртак, 07. мар 2013, 23:11) - anonymous [нерегистровани]

Srbija u malom

Moze li da se promeni ime grupe?

Mirna je iz Subotice, Sara iz Beograda (iako je rodjena u Rimu, Beograd je njen grad), a Nevena iz Kosovske Mitrovice. Predstavljaju u pravom smislu te reci Srbiju, od severa do juga. Naziv grupe koji bi to docarao bi bio idealan. Nadam se da cete razmisliti o tome :)

Poruka za Nevenu, Saru i Mirnu: Samo napred! Ne obazirite se na negativne komentare, Srbija je uz vas! Promovisite svoju zemlju na najbolji moguci nacin, dajte sve od sebe i mi cemo biti zadovoljni! Srecno! :)

(среда, 06. мар 2013, 15:06) - milica [нерегистровани]

moje 3

neznam za vas ali su meni super samo tako nastavite navena saro i mirna voli vas milica gajovic POZDRAV

(среда, 06. мар 2013, 14:16) - Kristina [нерегистровани]

Moje 3 :*:*:*:*:*

Pesma je super,kao što su i one mnogo lepe i odlično pevaju...Mnogo bih pozdravila Nevenu i Saru!One su malo bolje od Mirne!!!!Ali ništa od ovoga nebi bilo da nije PGS.
ĆĆĆĆĆAAAAAOOOO!

(уторак, 05. мар 2013, 22:06) - s [нерегистровани]

esc

nikoga nije briga na ciji se jezik peva, kako se grupa zove, bitno je da je pesma dobra.Ako nije, onda nista ne pomaze!!Sta se voli u svoju drzavu, ne znaci da ce evropa to da voli.Dok se u Srbiju kuka, na svih pevaci sto su doneli 1,2,3 mesto, i finale puta 2. Evropa ceka na pesmu!!!

(уторак, 05. мар 2013, 21:13) - Nevena Mirna SAra [нерегистровани]

eurosong

Mogli bi na neka mesta da ne pevaju da se cuje samo muzika pesme

(уторак, 05. мар 2013, 17:38) - Alex [нерегистровани]

Dobre su

Drago mi je što ove godine imamo neku bržu pesmicu i nadam se da će dobro i proći, samo, moraju bolje pevački ovo da uvežbaju, jer ovako na trenutke se čuju falševi.Drugo, mora se napraviti mnogo bolja koreografija iz koje će se razumeti poenta pesme, bez obzira na to ako bude pevana na srpskom.Sada je pevana na našem jeziku, pa nam je svima trebalo vremena da shvatimo koja je poenta kostima.To sve neka se sredi mnogo bolje i možda i bude veoma dobro.Napred, devojke!!!

(уторак, 05. мар 2013, 16:46) - anonymous [нерегистровани]

Moje 3!

Zasto bi menjale naziv? A na engleskom se lepse kaze: Three Of Mine...

(понедељак, 04. мар 2013, 23:32) - anonymous [нерегистровани]

Srpski jezik

Obavezno da pevamo na maternjem jeziku. To je nasa tradicija i ne treba je menjati. U suprotnom cemo se stopiti sa svima. To je nesto sto nas izdvaja, po cemu smo poznati. Ako budemo izvodili pesmu na engleskom, zapitacu se ko smo mi ustvari?! Imamo svoj jezik i on je srpski, ne engleski. Predstavljamo Srbiju, ne Englesku!

Devojkama zelim svu srecu!!!

(понедељак, 04. мар 2013, 22:54) - anonymous [нерегистровани]

ne

ne nije bolje ako svi pevaju na svom jeziku bolje je da i mi pevamo na svom!!! :D