Друго полуфинале „Беовизије 2020“ – изабрани сви финалисти

Коначно су познати сви финалисти „Беовизије“! Из другог полуфинала за пут у Ротердам бориће се: "Hurricane", Бане Мојићевић, Ана Миленковић, „Лифт“, Милан Бујаковић и Оливера Поповић и „Наива“.

23.34 - "Hurricane" иде у финале, а придружују им се Бане Мојићевић, Ана Миленковић, „Лифт“, Милан Бујаковић и Оливера Поповић и „Наива“.

Овде можете преузети фотографије из другог полуфинала „Беовизије 2020".

23.30 – Бразил! Ревијални део затворила легендарна Беби Дол са својом песмом којом је 1991. године представљала Југославију. 

23.16 – Тијана Дапчевић подсетила нас је на своју евровизијску песму To The Sky из 2014. године, али и прошлогодишњу македонску песму Proud. У Стокхолм из 2016. године нас је вратила Невена Божовић отпевавши украјинску победничку нумеру 1944.

23.05 – Сања Илић и „Балканика“ отворили ревијални део вечери са израелским и кипарским евровизијским нумерама – Golden Boy и Fuego.

22.55 – Гласање окончано! Линије затворене.

22.40 – Гласање је почело! На број 5556 пошаљите СМС поруку са редним бројем фаворита. Максималан број порука са једног броја је 20.

22.28 – Милан Бујаковић и Оливера Поповић златним Нитима затворили такмичарски део програма.

22.24 – Није Тајна да Ана Миленковић жели у финале.

22.20 – „Видимо се касније“ (Hasta la vista), кажу девојке из групе "Hurricane" које су експлозивним наступом подигле публику на ноге.

22.09 – Ненад Ћеранић Верује у себе и лагану баладу да га одведе у финале „Беовизије 2020“.

22.05 – Вила вечерашњег полуфинала је Ивана Јордан, а видећемо да ли ће јој се остварити жеља...

22.01 – Лазар Живановић тражи спас песмом Пукло је небо.

21.46 – Нумера Само ти умеш то адут је „Рошер етно бенда“ за пласман у велико финале.

21.41 – „Наива“ Баш, баш жели у финале.

21.37 – Бојана Машковић уз помоћ плесача у црно-белим тоалетама и јин и јанг симболиком извела моћну баладу Као музика.

21.25 – „Чик ми реци не“, поручује „Балкубано“ у веселој песми Свадба велика.

21.21 – Бане Мојићевић се нада да ће га Цвет са Проклетија одвести у финале.

21.17 – Част да отвори такмичарски део другог полуфинала имао је бенд „Лифт“ са енергичном нумером Само ми кажи.

21.00 – Друго полуфинале „Беовизије 2020“ је почело! Невена Божовић извела Круну, песму којом је прошле године представљала Србију у Тел Авиву.

Нових шест финалиста придружило се победницима прве вечери „Беовизије 2020“, тако да је коначно познат списак од 12 учесника великог финала које се одржава 1. марта.

Такмичари другог полуфинала били су: „Лифт" (Само ми кажи), Бане Мојићевић (Цвет са Проклетија), Бора Дугић и „Балкубано“ (Свадба велика), Бојана Машковић (Као музика), „Наива“ (Баш, баш), „Рошер етно бенд“ (Само ти умеш то), Лазар Живановић (Пукло је небо), Ивана Јордан (Вила), Ненад Ћеранић (Веруј у себе), "Hurricane" (Hasta la vista), Ана Миленковић (Тајна), Милан Бујаковић и Оливера Поповић (Нити).

Домаћини све три фестивалске вечери су водитељка РТС-а Драгана Косјеринa (хаљина Penna Atelier, накит HeleniaDia_jewelry) и Јован Радомир, познато лице шведског Јавног сервиса.

Из Грин рума јављали су се водитељка РТС-а Кристина Раденковић (накит HeleniaDia_jewelry) и Аустралијанац српског порекла Стефан Поповић, такође познати водитељ (одело Menplus Boutique).

Правилник о гласању на фестивалу Беовизија 2020 

Све композиције које учествују на овогодишњем фестивалу доступне су на мултимедијалној платформи РТС Планета и званичном Јутјуб каналу РТС-а за „Песму Евровизије“.

„Беовизија 2020" - 28. и 29. фебруар, 1. март, 21 час, РТС 1 и РТС Планета.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 01. мар 2020, 10:19) - Goranko [нерегистровани]

napokon

Lepo i atraktivno. 

(недеља, 01. мар 2020, 10:13) - Milica [нерегистровани]

Bravo za Beoviziju!

Sve pohvale za vrhunski spektakl, kreativnost, energiju! RTS je jos jednom opravdao ulogu pravog javnog servisa, koji na pravi nacin povezuje maticu sa dijasporom i obrnuto. Svaka cast za Radomira i Stefana. Stefan je posebno otkrice, FENOMENALAN MOMAK, i naravno drage Dragana i Kristina. Toliko lepe energije, radosti i srece. Tako treba da bude! Jedva cekam finale.