Put bez putovanja: Tandaramandara daje svetu malo boje

Tamara Kažović, na društvenim mrežama poznata kao Tandaramandara, rođena je 1995. godine u Beogradu. Veoma je svestrana. Završila je Poljoprivrednu školu, zatim i Višu – smer Porezi i carine. Tu nije stala. Nastavila je svoju edukaciju u smeru organske proizvodnje, a onda i masaže. Osim na društvenim mrežama, trenutno radi kao dostavljač. No, njena prava ljubav je fotografija i boravak u prirodi.

Fotografijom je počela da se bavi spontano, a priroda je ta koja je najviše inspiriše. Tema njenih fotografija je Srbija. Na pitanje zašto Srbija, Tamara jasno odgovara: „Prvenstveno njen sam član, volim njenu suštinu, priroda nam je toliko neverovatna, ali i neistražena”. Zato se od 2017. godine bacila na istraživanje i obilazak Srbije. U maju prošle godine imala je prvu samostalnu izložbu pod nazivom „Dajem svetu malo boje”. Za sebe kaže da je obična devojka koja je samo pronašla sebe kroz fotografiju.
O neistraženim mestima, neobičnim putovanjima, jelu, običajima u Srbiji od ponoći pričamo sa Tamarom Kažović. Budite i vi deo ovog putovanja.

Voditeljka: Vanja Mijin

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара