Читај ми!

Kako naći prvi posao?

U poslednjih nekoliko godina mladi pokazuju veliko interesovanje za upis na fakultete, ali pitanje je da li zaista imaju priliku da se zaposle nakon studija ili pronađu praksu.

Sajt za zapošljavanje, prve poslove i prakse Startuj.com istraživao je usklađenost onoga što nam fakultet pruža, i tržišta rada. Uočeno je da u ponudi ima znatno manje oglasa za prvi posao i prakse nego što ima svršenih studenata u Srbiji. Takođe, prilike za prve poslove veoma se razlikuju od grada do grada. Mladi bi u IT, psihologe i lekare, a najviše se traže trgovci i ugostitelji. Da li je ovo obeshrabrujuće, i kako da mladi pomire svoje profesije iz snova (i diplome) sa onim što se nalazi u oglasima za zapošljavanje? Na ova i druga pitanja odgovorio je Marko Vučetić, u ime platformi za poslove Startuj.com i HelloWorld.rs.
Od 14 časova slušamo singlove i pesme sa albuma koje su objavljene na današnji datum, ili one koje podsećaju na rođendane muzičara. Tu je i pola sata muzike iz Srbije i regiona, slušaćemo i priče o poznatim pesmama, ali i one koje su trenutni hit. Pratimo i gužve u saobraćaju i druge aktuelnosti. 

Emisiju vodi Kruna.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи