Oskarovac na Paliću

Ponovo je Srbija mesto na kome možete videti neke od najvećih svetskih zvezda. Ovog leta pored velikih muzičkih imena u našu zemlju stigle su i velike filmske zvezde.

Danas će 29. Festival evropskog filma na Paliću zatvoriti reditelj Mišel Azanavicijus, dobitnik Oskara za film „Artist”, jedan od najvećih filmskih autora današnjice. Publika će večeras na Letnjoj pozornici na Paliću gledati njegov novi film „Rez”. Kakav je značaj dolaska velikih imena na naše festivale, koliko to znači za promociju manifestacije, a koliko za publiku. U našem studiju pored jezera na severu zemlje, smenjivaće se stvaraoci sedme umetnosti, čiji se filmovi dobrim delom bave odrastanjem i raznim izazovima sa kojima se u tom periodu mladi susreću. Između ostalih ugostićemo i mlade autore jednog vrlo zanimljivog ostvarenja o kome priča Evropa ovih dana, reč je o filmu „Stric” u kome naslovnu ulogu igra Miki Manojlović.

U studiju na Paliću je Jelena Knežević, a u Beogradu Kruna Pintarić.

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се