Читај ми!

Širom zatvorenih očiju: Egzit na 202 - „Shouse”, „The Undertones” i Iva Lorens

Spisak zvezda koje dolaze na ovogodišnji Egzit festival je dugačak. Deo njih ugostićemo večeras.

„Shouse” je australijski elektronski duo koji će se publici predstaviti u petak, 8. jula. Verovatno ste do sada nebrojeno puta čuli njihov singl „Love Tonight” jer je obeležio prethodno leto u gradovima širom Evrope, pa i kod nas. Horsko pevanje i elektronski zvuk čuće se u više navrata na Petrovaradinskoj tvrđavi, jer njihov novi singl „Won't Forget You” deluje kao naslednik prethodnog - nova letnja himna i savršena kombinacija hora i elektro zvuka.
Naredne, treće večeri festivala imaćemo priliku da čujemo i bend „The Undertones”. Ovaj irski sastav proslavio se krajem sedamdesetih godina prošlog veka zahvaljujući singlu „Teenage Kicks”. Tada je legendarni di-džej Džon Pil dobio svoj primerak pesme i toliko mu se dopala da ju je pustio dva puta zaredom u svojoj radio emisiji. Bend se rastao 1983. godine i sve do 1999. bavili su se solo projektima. Od tada su objavili dva albuma „Get What You Need”, 2003. i „Dig Yourself Deep”, 2007. godine.
Iste večeri program na glavnoj bini otvoriće Iva Lorens. Mlada autorka iz Beograda je dobro poznata domaćoj publici i našim slušaocima, a osim aktuelnih singlova na srpskom i engleskom jeziku, publici će predstaviti i nove pesme. Večeras pričamo o predstojećem nastupu, ali i o njenom putovanju u Los Anđeles, gde je učestvovala u radionicama koje je vodio američki muzičar Džejson Derulo.

Sa vama je Ksenija Radović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара