Читај ми!

Zavisnost od kapi za nos

Svima nam je potreban dobar, kvalitetan san, da dišemo bez smetnji, da nam uši nisu začepljene, da funkcionišemo optimalno.

Naizgled sitnica kao što je zapušen nos, to itekako može da poremeti. Upale sinusa često mogu da vode u razne sekundarne infekcije, naročito ako se ne zaleče do kraja. Ipak, kapi za nos koje nam lekar tada preporuči, ne smeju se koristiti duže od 5 dana. Međutim, ogroman je broj onih koji su taj period prekoračili, pa i decenijama uz kapi i sprejeve koji sadrže efedrin, oksimetazolin, ksilometazolin, kortikosteroide i druge supstance, mogu da podnesu svakodnevicu. Koliko je ovaj problem ozbiljan i sveprisutan, postoje li efikasni načini oporavka sluzokože nosa nakon agresivne terapije pomenutim sredstvima, govoriće specijalista ORL, dr Branko Đurđević, a čućete i iskustva onih koji pate u začaranom krugu upaljenih sinusa i na duže staze štetnih kapi i sprejeva za nos.
Posle 14 časova, okrećemo se muzičkim pričama; čućete ko od muzičara slavi rođendan 18. maja i koji albumi i singlovi su objavljeni tog datuma. Niz nastavljamo polusatnim blokom muzike iz Srbije i regiona, a tu su i Priče o pesmama kao i aktuelne numere sa vrhova top lista.

Emisiju vodi Kruna.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи