Читај ми!

Još nam samo ale (i paleovirusi) fale

Promene u prosečnim godišnjim temperaturama i topljenje slojeva ledenih ploča uticali su na to da se pojave i zaboravljeni, takozvani paleovirusi i bakterije.

Neki od njih potencijalno mogu da prouzrokuju oboljenja kod čoveka. Srećom, tehnologija uzorkovanja, istraživanja, pa i medicina, napreduju tako da može da se prati njihov uticaj. Da li će se, kako i koliko promeniti naš život imajući u vidu i ovakve promene na mikroplanu, pričamo do 14 sati.

U nastavku popodneva pričamo o muzičarima, albumima i pesmama koji su važni za današnji datum, nakon čega sledi pola sata muzike samo iz Srbije i regiona. Tu su i Priče o pesmama, noviteti sa svetske muzičke scene, informacije o saobraćaju i aktuelnim događajima.

Emisiju vodi Kruna Pintarić.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара