Lekovito bilje u Srbiji - bogatstvo o kom se nedovoljno govori

Naša zemlja je bogata lekovitim biljem i prirodnim lepotama.

Greota je ne koristiti ove potencijale, zato danas vreme posvećujemo lekovitim travama sa tla Srbije. Između bilja i zdravlja vrlo često je znak jednakosti, ali morate da imate dobar recept i znanje. Ovim povodom, gost „Letnje bašte” je Momčilo Antonijević, novinar i svetski putnik koji je svoje znanje o lekovitim travama nedavno preneo na veb platformu „Snaga bilja”. Znate li za šta se sve može koristiti neven, kantarion, rastavić, zdravac, vranilovka, vilinska trava ili sladić? Sve ove biljke imaju svoju ulogu. Od podizanja imuniteta do povećanja plodnosti, preko lečenja najrazličitijih tegoba, spravljanja etarskih ulja, homeopatske terapije ili domaćih alkoholnih pića. 

U nastavku emisije predstavljamo događaje iz sveta muzike koji su se odigrali na današnji dan, pa tako pominjemo „The Stranglers”, „Florence And The Machine”, „Aerosmith” i „Weezer”.
Čućete takođe i „Priče o pesmama”, pola sata „domaćica”, servisne vesti i reporterku Jovanu Zec koja se javlja sa užurbanih beogradskih ulica. 

Voditelj Ružica Vrhovac

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво