Hleb naš nasušni

Svaka zemlja ima svoju verziju pravljenja ove osnovne i jednostavne namirnice.

Hleb se pominje u najstarijim dokumentima, u svim religijama i receptima. Kvasni hleb koji danas poznajemo potiče iz drevnog Egipta u kojem su pekari pripadali bogatim slojevima društva. U današnjoj emisiji ćete čuti kako se hleb razvijao kroz istoriju i brojne zanimljivosti o njemu. Predstavićemo i neke od recepata za pravljenje hleba bez kvasca.

U rubrici „Tek da se zna” stižu nove zanimljive priče iz raznih krajeva sveta, a naš reporter nastavlja da prati kakva je snabdevenost trgovina i apoteka. Tu su servisne informacije i sve ono što je potrebno da znate ovih dana.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić
Muzički urednik: Olga Kepčija

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи