Obrati pažnju!

Čovek ratuje i puškom i informacionim tehnologijama – kako se čuvati od sajber pretnji?

Od njih niko nije potpuno zaštićen i sa njima pojedinac ili država ne mogu sami da se izbore. Jedini način da se „preživi” je imati službe sa kvalitetnim kadrom koji će znati da se izbori sa napadima na digitalnom bojnom polju. Žarko Kecić, rukovodilac Sektora IKT servisa, Registra nacionalnog internet domena Srbije govorio je za RTS o obukama koje prave za institucije Srbije, od kojih se očekuje da se ozbiljno i stručno posvete ovoj problematici. Čućete i na šta i sami treba da obratite pažnju kada je reč o mogućim zloupotrebama vaših podataka, pa čak i stavova.
U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Slušaćemo pesme nekoliko muzičara rođenih na današnji dan i albuma koji obeležavaju godišnjicu objavljivanja. Tu je i pola sata pesama samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o pesmama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama. 

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво