Obrati pažnju!

Ko pred državom brani interese dece?

Da li nam je potreban dečji ombudsman kada već postoji Sektor za brigu o detetu pri kancelariji Zaštitnika građana? Dragan Vulović, pomoćnik ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike pričao je o tome za RTS. Čućete i šta je tražio ombudsman od Vlade kao pomoć za roditelje teško obolele dece, dece sa invaliditetom i dece sa smetnjama u razvoju, kao i kakve uopšte beneficije oni imaju.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Skrećemo vam pažnju i na novine u radu Poljoprivredne škole u Futogu, koja je usavršila instrumente koji pomažu učenicima u nadgledanju useva. Slušaćemo pesme nekoliko muzičara rođenih na današnji dan, ili albuma koji obeležavaju godišnjicu. Tu je i pola sata pesama samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o pesmama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]