Ustanak

Tokom jutra najvažnije informacije, priče o dobrim ljudima i lepim dešavanjima.

Buđenje je lakše uz muziku koja će vam omogućiti prijatnije buđenje. Tu su i važne informacije koje vam mogu biti od pomoći prilikom planiranja novog radnog dana. Mi smo tu, zbog vas i želimo da čujemo i šta vi mislite. Komentarišite Crticu 202 koja i ovoga jutra obrađuje vruću temu.

U našem društvu, saznavaćete i rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući našoj novinarki Vanji Savić.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih naslova.

Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića, komentarišući našu stvarnost satirično primećuje nošenje krpelja kod veterinara i mesto rijaliti programa u zadacima iz matematike.

Naša slušateljka Suzana Katanić iz Beograda nam je pisala: „Kada me je prošle godine ujeo krpelj, odmah sam otišla u Dom zdravlja, ali su tamo odbili da mi pruže pomoć i uputili su me na Kliniku za infektivne i tropske bolesti. Nisam znala kome da se žalim, a nisam ni imala vremena. Da li je medicinsko osoblje u domovima zdravlja uopšte dužno da interveniše u slučaju ujeda krpelja?” Odgovor ćemo čuti u rubrici „Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

U rubrici „Mnogo smo najjači" bićemo u znaku košarke. Bivši košarkaš Srećko Jarić, promoter ovogodišnjeg Evropskog prvenstva Srpske dijaspore, govoriće o svojim uspesima, igranju za reprezentaciju i sećanjima na neke od utakmica. Zabeležila Vanja Savić.

Glasnik 202, Branislav Trajković, obilaziće Beograd i zadržati se na trgu ispred Gradske opštine Zvezdara i Ustanove kulture „Vuk Karadžić". Tamo u 10 sati počinje sedma po redu manifestacija „Dan zdravih navika - SVI NA VAGU". Kako će izgledati program ove manifestacije, saznajte tokom emisije.

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije „Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.

To nije sve, uvek ima još. Uvek, tokom emisije, pronađemo informacije koje su vam neophodne, naročito u vezi sa saobraćajem, vodosnabdevanjem ili nestankom struje.

Za sam kraj emisije već je pripremljen Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво