Indeks

Međunarodni dani humanistike, obrazovne i volonterske inicijative

Obrazovna platforma „Učenje na daljinu” okupila je najeminintetnije predavače koji će na savremen, digitalizovani način, pomagati učenicima da savlađuju gradivo, polažu prijemne ispite i uče muziku.

Platforma je intuitivna i laka za korišćenje, dostupna sa kompjutera, tableta i telefona a svim kursevima je moguće pristupiti od 0 do 24 sata. U razgovoru sa osnivačem i direktorom ove obrazovne platforme Zoranom Jakovljevićem razgovaramo o potencijalima učenja na daljinu u obrazovnom sistemu Republike Srbije i osvrćemo se na trenutnu ponudu podrške formalnom obrazovanju, na ovaj način.

U Domu Omladine Beograda 18. aprila se održava Widen Your World, događaj namenjen studentima koji ovo leto žele da provedu volontirajući na nekom od AIESEC projekata u inostranstvu. Prisutni će biti studenti koji su nedavno prošli kroz ovo iskustvo, kao i ljudi koji su ranijih godina prošli kroz program Global Volunteer, o čemu razgovaramo sa Marinom Glavič.

U Kulturnom centru Baraka počinje sezona razgovora o udruženim studentskim inicijativama koje će, kroz zajedničko propitivanje i koordinaciju, naredne godine realizovati prve Međunarodne dane humanistike u Beogradu, simultano sa brojnim gradovima u regionu i Evropi.

Kroz emisiju vodi Petar Protić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Indeks Indeks

Autor:
Beograd 202

''Indeks'' je dinamična studentska emisija koju realizuju najmlađi novinari Dvestadvojke. [ detaljnije ]