Ustanak

Važne vesti i muzika za lepše buđenje.

Sve informacije uz veselu, prolećnu muziku i sjajno raspoloženu jutarnju ekipu na jednom mestu.

Crtica 202 se ovoga jutra komentariše aktuelne događaje koji skreću pažnju javnosti.

O sportskim vestima pobrinuće se naša novinarka Vanja Savić.

Da li je otišla zima i kako se snaći tokom ovih naglih promena vremena?

Kako izgleda kursna lista, kome će biometeorološke prilike prijati a ko će osetiti tegobe, ima li negde problema u saobraćaju - pitanja na koja ćemo odgovoriti tokom emisije.

Javite šta ima novo u vašem kraju i da li ima saobraćajne gužve na putu do posla. Takođe, ako ste primetili nešto zanimljivo javite nama, objavićemo.

Minival ili - grafiti, vaše su misli koje su neki od vas već bili u prilici da čuju u emisiji „Oblak u bermudama” autora Darka Kocjana.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

U rubrici „Slušaoci reporteri” odgovorićemo na pitanje slušateljke Mine Graovac iz Beograda: „Slušala sam prošle nedelje kada ste govorili o razbijenim kockama na šetalištima širom grada, ali u Beogradu trenutno postoji još jednako važan problem, a to zapušteni podzemni prolazi. Zašto se još uvek oteže sa rekonstrukcijom?" Odgovore na ova pitanja pripremila je Slađana Savić.

Glasnik 202 biće Marija Bošnjaković, PR „Gradskih pijaca" u Beogradu. Ona će najaviti prvi ovogodišnji Beogradski noćni market na pijaci „Blok 44" koji počinje večeras u 18 časova a potrajaće sve do ponoći. Šta to očekuje sve posetioce?

To nije sve, ima još... samo nas osluškujte.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи