Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Emisija za celu porodicu koja pruža mogućnost da se sve generacije nedeljom u podne nađu na okupu i da uz „Porodična sastajanja – uvek nedeljom“ pronađu zajedničke teme, ponešto saznaju, zabave se... a ako učestvuju u kvizu i da zarade nagrade.

U ovoj emisiji inače imamo mnogo pobednika, u različitim disciplinama, kulinarstva, znanja, humanosti, a ovu poslednju, titulu Heroja nedelje, dodelili smo Ani Kojić. Ona je pokrenula akciju „Banka hrane za pse". Zahvaljujući njenoj ideji i trudu uz još volontera, mačke i psi na ulici siti su, voljeniji i srećniji. Priču o njima čućete u rubrici „Lik nedelje".
Recept za ručak, ovog puta biće nešto što baš podseća na porodična okupljanja, ukusna kuvana jela, čija lagana priprema daje mesta za ukusan razgovor „na tihoj vatri", baš kakvo je i ovo jelo - mađarski perkelt. Glumac Boris Isaković ispričaće nam kako on pravi perkelt, kog mnogi mešaju sa gulašem, ali znalci prepoznaju razliku.
Rubrika „Lična karta" pričaće takođe o hrani, ali neće ponuditi recept, već mali čas o sendviču - toliko svakodnevna stvar, ali će nas ipak zaintrigirati njegov nastanak, zablude i činjenice, i razvoj kroz vekove dugu istoriju pitanja - čime ispuniti prostor između dve kriške hleba?
Drugi sat emisije, biće u znaku igre, mozganja, poklona i zabave! Nove zagonetke i pitanja za kviz „Radio genije" su spremna, a ako želite da proverite i trenirate zupčanike u glavi, prijavite se! SMS 064/0 202 200, 011/3249 202 i program202@gmail.com! Oni koji tačno odgovore na pitanja, osvajaju poklone, ali i opravdanje da se hvale koliko su pametni.

Voditelji: Miloš Popović i Kruna Pintarić

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи