Читај ми!

47. Festival monodrame i pantomime u Zemunu

Gosti emisije su Borislav Balać, direktor „Festivala monodrame i pantomime", selektor Festivala „Joakimfest", dr Miroslav Miki Radonjić i reditelj Darijan Mihajlović.

 

U emisiji Maske  najavićemo Četrdeset sedmi po redu Festival monodrame i pantomime održaće se od 11. do 14.oktobra u Beogradu, na sceni Pozorišta lutaka Pinokio.

Na ovogodišnjem festivalu publika će imati priliku da vidi monodrame umetnika iz Tunisa, Jermenije, Hrvatske i Srbije Sta nas sve ocekuje na ovom festivalu saznaćemo od direktora Borislava Balaća.

U Knjaževsko-srpskom teataru biće održan 17. Međunarodni pozorišni festival „Joakimfest", koji počinje 7. oktobra i tajaće do 12. oktobra pod sloganom "Harmonija različitosti". U Kragujevcu će biti izvedene predstave iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Srbije po izboru selektora Festivala, dr Miroslava Mikija Radonjića, teatrologa koji će biti gost Maski.

U Pozorištu „Boško Buha" premijerno je izvodena predstava „Ubistvo u Orijent ekspresu" u režiji Darijana Mihajlovića za koju se traži karta više.

Agata Kristi poznata je i po dramama, ali je Ubistvo u Orijent ekspresu jedini roman za koji su izdata pozorišna prava. Predstava se igra na Brodveju, u Berlinu, u Londonu , ali od 25. septembra i u Beogradu.

Emisiju priprema i vodi Sonja Todorović Šegrt

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара