Читај ми!

Jutarnji vikend program

Jutarnje zajedničarenje

Zadužbina Sime Andrejevića Igumanova raspisala je konkurs za dodelu stipendija učenicima i studentima sa Kosova i Metohije. Tim povodom, naš gost je gospodin Svetislav Božić, kompozitor i akademik, član Upravnog odbora Zadužbine.

U Ruskom domu nauke i kulture u Beogradu predstavljena je knjiga „Transsibir" autorke Gordane Vlahović. Donosimo zapis sa tog događaja.

U rubrici o hrani govorimo o koštunjavom voću i njihovoj korisnosti za naš organizam. Čućete savete Maje Bošković Mandić.

Tim stručnjaka na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje izveo je prvu hibridnu proceduru u kojoj je u jednom činu urađeno više operativnih zahvata. Time je omogućeno lečenje teško obolelom pacijentu, koji ‒ da takva operacija nije urađena ‒ sigurno ne bi mogao da preživi. O operaciji, ali i o bolestima i problemima kardiovaskularnog sistema uočenim kod ljudi koji su preležali kovid, govori dr Mihailo Farkić, supspecijalista kardiologije i načelnik Centra za strukturne bolesti srca na Institutu Dedinje.

Druge redovne rubrike i servisne informacije. Muziku bira Jelena Veselinović, emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

 

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво