Čitaj mi!

Ko ugrožava mir na Balkanu?

Pitanje koje postavljamo u današnjem Radaru glasi: Ko ugrožava mir na Balkanu?

Telefon na koji očukujemo Vaše odgovore je 011 3229 653.

Autor Dušanka Petrović

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 09. jul 2022, 17:59) - Балкан је наметнут назив [neregistrovani]

Ко се препозна

Мир на Хлму угрожавају исти они који то чине већ вековима, то су они који данас плаћају разне лобисте, држе у својим шакама медијске куће које за њихове интересе пласирају полуистине.

(subota, 09. jul 2022, 00:53) - anonymous [neregistrovani]

"Inteligentan" predlog

Sa vašim "inteligentnim" predlogom da pustimo niz vodu sve Srbe van krnje Srbije nećete rešiti ništa. Jer će onda svi Srbi iz RS, sa KiM, iz Hrvatske, iz BJRM isl. biti ekspresno proterani u Srbiju pa će onda i dobiti lične karte Republike Srbije. Time će resursi Republike Srbije, posebno oni finansijski, biti trošeni na te iste ljude samo ne u svojim kućama i na svojim imanjima, nego u izbegličkim kampovima u Srbiji. To je, verujte mi, mnogo skuplje. Prizovite se pameti.

(petak, 08. jul 2022, 12:40) - Bogdanovic [neregistrovani]

Radar: Ko ugrozava mir na Balkanu?

Ne mozete vecito Srbiji da tovarite na grbacu probleme drugih zemalja, odavno nismo u istoj drzavi. A sva sredstva, prvenstveno finansijska, usmeriti na nase gradjane, dakle, na gradjane Srbije, koji imaju licnu kartu Republike Srbije. Ne vredjati druge drzave niti njihovo novokomponovano identitetsko konvertitstvo. Stvar slobode izbora. Njihov problem.

Radar Radar

Autor:
Grupa autora

U emisiji „Radar", gosti i slušaoci razgovaraju o aktuelnim temama iz društvenog i kulturnog života. Telefon u studiju Radio Beograda 2, 011 3229 653, otvoren je za javljanja slušalaca petkom od 12-12:55. [ detaljnije ]