Jutarnji vikend program

Kao reč u kojoj se planina podiže i baca u more... ( "Poezija nastaje" V.Karanović )

 

„Zatalasani svet" je naziv izložbe koja je u toku u galeriji ULUS-a u Beogradu, čiji je autor akademski slikar i član ULUS-a Saša Marjanović. To je i povod da gost ovog jutra bude Saša Marjanović, ali i pesnik Vojislav Karanović, koji je napsiao tekst za katalog izložbe.

 

Pratimo program i dešavanja u Narodnom muzeju u Zrenjaninu, a pažnju obraćamo i na izložbu slika Momčila Mome Antonovića u umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića" u Valjevu. 

Profesor dr Srboljub Ubiparipović, u rubrici Hrišćanska teološka pismenost, govori o Nedelji svih svetih, koja sledi posle praznika Pedesetnice. 

U rubrici Neke od velikih pomorskih bitaka, Zoran Rosić, diplomirani profesor istorije i teologije, podseća nas na savez Sveta liga i bitku kod Lepanta 1571. godine.

Na programu su i druge redovne rubrike i servisne informacije.

 

Broj telefona našeg studija je 011-3229-653 a imejl adresa novidan@rts.rs

Izbor muzike Jelena Veselinović, a emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи