Читај ми!

Ekološki magazin

Nešto je i u ljubavi

'Ajde što neki bogati i moćni poveruju da priroda postoji samo da bi bila u njihovoj službi i cene je onoliko koliko može da im uveća bogatstvo i moć, nego što se institucije prostru da im to omoguće. One institucije koje u opisu posla imaju zaštitu prirode. I onda se organizuje fensi žurka u pećini i osvane ograda sa katancem na putu za vidikovac u nacionalnom parku. Ekološki aktivisti kažu da je važno ne odustati i čuvati svu dokumentaciju. Jednom će biti upotrebljena.

Veterina Beograd ima šest azila, a u njima oko tri i po hiljade napuštenih pasa. Broj je ogroman, ali direktor tvrdi da se situacija popravlja - i u svesti i u primeni zakona. Održana je još jedna akcija udomljavanja. Lepa prilika za podsećanje da se ljubav ne kupuje.

Nemojte naglo da mršavite, posebno ne na svoju ruku - sjuriće vam se hemikalije iz masnog tkiva u krvotok. Koje hemikalije? Pa, one kojima smo svakodnevno izloženi, a da o tome i ne razmišljamo. Neke od njih glume hormone štitne žlezde, toliko uspešno da im organizam potpuno veruje. O tome govori dr Marijana Ćurčić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се