Читај ми!

Dnevni magazin kulture

Iz sadržaja emisije:

Narodna biblioteka Srbije danas obeležava 189 godina postojanja Centralnom manifestacijom koja će moći da se prati na zvaničnom Jutjub kanalu i mreži Fejsbuk te institucije. Na Dan Narodne biblioteke biće dodeljena Nacionalna nagrada u oblasti bibliotekarstva „Janko Šafarik". Tradicionalno, na rođendan Narodne biblioteke, svoju reč biblioteci daruje jedan istaknuti poslenik naše kulture. Ove godine to je Vladan Matijević.

U Kulturnim krugovima najavljujemo i dve pozorišne premijere. U Pozorištu mladih u Novom Sadu večeras će biti izvedena predstava „Putovanje sa Svetim Savom" autorke Olgice Nestorović, u režiji Mihajla Nestorovića. Bitef teatar planira premijeru prestave „Seks ‒ umetnost ‒ komunizam" za 3. mart, na svoj rođendan.

I u današnjoj emisiji pratimo konferenciju „Javni servis (nasleđe i budućnost)", koju organizuju Izdavačka kuća „Klio" i nedeljnik „Vreme", s ciljem da se preispita uloga javnog servisa u okolnostima velikih društvenih i tehnoloških promena.

Emisiju priprema i vodi Tanja Živković.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи