Читај ми!

Ekološki magazin

Ima resursa za život, nema za pohlepu

Da je dobila dinar svaki put kada je čula da vegani pasu travu, Tamara Jevtović kaže da bi sada bila milionerka. Veganstvo nije dijagnoza, iako je to lekar upisao u zdravstveni karton jedne devojke, a hronični problemi su joj se smanjili baš zato što je postala veganka. Šta god da jedete, možete da čitate „Vege bilten" jer pokriva različite teme, daje obilje informacija i svakako proširuje vidike. Pored Tamare, čućete i Marinu Janković.

Sirovi lignit i jalovina se prodaju kao ogrev, iako je to zabranjeno zbog količine zagađenja koje proizvode. Jeftino je, pa ljudi kupuju, a inspekcije ne reaguju. O tome govori Vigor Majić, direktor Istraživačke stanice Petnica.

Prirodnjačko društvo Gea i Recan Fondacija pokrenuli su kampanju „Limenka za naš breg". Na oko sto lokacija u Vršcu biće postavljene posebno dizajnirane kutije u koje će građani ubacivati upotrebljene limenke za piće. Sav novac od otkupa ulagaće se u akcije zaštite prirode na Vršačkim planinama. Gosti emisije su Nemanja Komatović i Milivoje Vučanović.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара