Dnevni magazin kulture

Iz sadržaja emisije:

U Kulturnim krugovima prenosimo atmosferu i aktuelnosti sa Festivala evropskog filma Palić, koji je otvoren za vikend u Subotici premijerom domaćeg filma „Ime naroda" Darka Bajića i uručenjem nagrada „Aleksandar Lifka" i „Underground Spirit". Donosimo novosti sa BITEF - Prologa, koji danas ulazi u svoju završnicu.

Izveštavamo i sa randevua u „Grafičkom kolektivu", na kojem je, u susretu sa umetnicima, kritičarima i novinarima, bilo reči o adaptaciji novog galerijskog prostora, aktuelnim programima u virtuelnom prostoru i planiranim projektima koji nas očekuju. Biće reči i o izložbi „Polja sećanja" umetnice Brankice Žilović Šoven u Galeriji „Novembar".

Osvrnućemo se na premijeru predstave „Dabogda te majka rodila", po tekstu Vedrane Rudan i u režiji Tanje Mandić Rigonat, u Ateljeu 212, a govorićemo i o knjizi Marka Krstića „Mundo Libre", intimnoj priči o poslednjim danima revolucionara Ernesta Gevare.

Emisiju uređuje i vodi Ranko Stojilović.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара