Dnevni magazin kulture

Iz sadržaja emisije:

U emisiji govorimo o dva nedavno otvorena bijenala - o Međunarodnom bijenalu umetnosti minijature, koje je u Gornjem Milanovcu organizovano 15. put, kao i o Međunarodnom bijenalu ARTiJA, koje je posvećeno radovima na papiru ili od papira, u organizaciji kragujevačke Galerije „Mostovi Balkana". Najavićemo i prvu postpandemijsku izložbu u Galeriji „Haos" - reč je o crtačkom opusu vajara, akademika Save Halugina.

Razgovaramo i sa novim glavnim i odgovornim urednikom Književnih novina Bratislavom R. Milanovićem o novinama, budućoj koncepciji i uređivačkom pristupu našeg najstarijeg književnog lista koji je kontinuirano pred čitaocima duže od sedam decenija. Biće reči i o grupnoj izložbi „Posle karantina" koja je otvorena u Galeriji „Novembar".

Emisiju uređuje i vodi Ranko Stojilović.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се