Ako ne umeš da praviš - ne kvari ono što postoji

Ekološki magazin

Jedna od predloženih mera za oporavak vazduha u Srbiji je veći broj električnih automobila u saobraćaju. Ima smisla dok se baterije ne stave na punjenje - pune se iz istih zagađujućih izvora kojih treba da se rešimo. Čućete Danijelu Božanić.

Spaljivanje plastike i guma oslobađa otrove čiji je najmanji problem što smrde. Koncentracije najopasnijih se ne mere - njihovo merenje je skupo čak i za bogate zemlje. O supstancama u dimu i uticaju na zdravlje govore dekan Hemijskog fakulteta prof. dr Ivan Gržetić i dr Tatjana Radosavljević, pulmolog.

Prvo mesto na ovogodišnjem Klimatonu osvojile su ekipe CLOTHES BANK i ( KL) IMA NADE. Čućete njihove ideje za pametno upravljanje tekstilnim otpadom, kao i za smanjenje urbanih toplotnih ostrva.

Svoje predloge za Crni i Zeleni list daće Slavica Gligorović, novinarka RTS i Deni Porej, direktor WWF Adria, biolog koji je svojeručno obeležio šest stotina krokodila.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво