Читај ми!

Preko Osla do obavljenog posla

Meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Norveške i Srbije počeće duelom između tenisera Norveške Andreje Petrovića i srpskog igrača Miomira Kecmanovića. Sledi meč između Norvežanina Viktora Đurasovića i srpskog tenisera Lasla Đerea. Sutra od 14 časova prvi na teren izlaze dublovi, Norvešku će predstavljati Đurasović i Herman Hejeral, dok će za Srbiju igrati Nikola Ćaćić i Filip Krajinović. Zatim će biti odigrana preostala dva meča u singlu, Đurasović - Kecmanović i Petrović - Đere. Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je da je atmosfera u timu sjajna pred meč sa Norveškom.Srbija će igrati bez Novaka Đokovića, a u timu Norveške neće biti Kaspera Ruda.

Košarkaši Partizana gosti su Žalgirisa u utakmici 23. kola Evrolige. Posle pobeda nad Crvenom zvezdom sa 79:78 u drugom evroligaškom derbiju i nad Asvelom sa 92:71 na svom terenu, crno-beli su trenutno 10. na tabeli sa po 11 pobeda i poraza.Tim pobedama Partizan je sačuvao šansu da se nađe među najboljim ekipama Starog kontinenta, a u večerašnjoj utakmici na gostujućem terenu odmeriće snage sa Žalgirisom koji je sa 12 pobeda i 9 poraza trenutno šesti u toj grupi timova.Utakmica Žalgirisa i Partizana počinje u 19 časova. 

Denver je ubedljivo nadigrao Golden stejt sa 134:117 na svom terenu, a do pobede su ga predvodili srpski centar Nikola Jokić i Džamal Mari. Jokić je meč obeležio novim tripl-dabl učinkom, a Mari je bio najefikasniji igrač sa 33 postignuta poena.  Proslavljeni Somborac novom odličnom igrom je potvrdio izbor za najboljeg igrača januara u Zapadnoj konferenciji i meč završio sa 22 postignuta poena uz 14 skokova i 16 asistencija, ostvarivši i osmi trostruki dvocifren učinak u poslednjih deset mečeva, a 17. u sezoni. Sjajnu Jokićevu formu, kao i učešće naših klubova na evro-sceni, komentariše magistar košarke Gordan Todorović. 

Danas se igra prvi meč nastavka sezone Super lige Srbije u fudbalu, između Kolubare i Radnika. Sutra nas očekuje značajan meč, koji je u centru pažnje iz više razloga- nastavak šampionata, sudar dva velika kluba i, najzad, ovom prilikom odaće poštu Siniši Mihajloviću i jedni i drugi, zajedno igrači i navijači oba kluba, jer nezaboravni Siniša je s uspehom igrao za crveno-bele iz Beograda i one iz Novog Sada. Radio Beograd 1 će sutra, u okviru emisije `Vreme sporta i razonode`, pratiti dešavanja na stadionu `Rajko Mitić`, utakmica počinje u 16 časova. 

Tokom emisije pratićemo i druga dešavanja iz sveta domaćeg i međunarodnog sporta. Na našem programu možete čuti ono o čemu ćete sutra čitati na stupcima štampe. U realizaciji emisije učestvuju Miša Milanov, Milan Bigović, Dejan Bulajić i Branislav Jerković.

Urednik i voditelj Željko Stefanović


 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи