Читај ми!

Imaju li stanovnici malih mesta adekvatnu zdravstvenu zaštitu?

Tragom vesti da je otvoren Dečji dispanzer u Malom Mokrom Lugu - o čemu ćemo čuti prilog u našoj emisiji - slušaocima ćemo postaviti pitanje iz naslova. Želimo da čujemo šta je potrebno stanovnicima sela i manjih mesta i da dobijemo neke predloge kako se njihova zdravstvena zaštita može unaprediti.

Prvog februara istekao je rok turističkim agencijama za povraćaj novca za neiskorišćena putovanja zbog pandemije virusa korona. Pojedine agencije su tražile produženje roka kako bi sakupile potreban novacm, pa je koleginica Nikolina Miljković pozvala Aleksandra Seničića iz Jute i pitala ga kakva su iskustva i agencija i građana.

Istraživanje sajta "Polovni automobili" pokazalo je veliki pad prodaje polovnih automobila u 2022. godini, veći čak i od onog u 2020. godini koju je obeležio "lokdaun" zbog pandemije. Više detalja o trendovima na tržištu automobila preneće nam Petar Veličković iz "Polovnih automobila".

Najavićemo i akciju pokušaja obaranja jednog Ginisovog rekorda - okupljanja osoba koje imaju isto ime i prezime. Važeći Ginisov rekord postavljen je u Tokiju, gde se okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom - Hirokazu Tanaka. U Srbiji se prijavilo oko 400 žena koje se zovu Milica Jovanović pa je samo preostalo da se sve one i pojave na događaju koji organizuje Robert Čoban, vlasnik Kolor pres grupe. On će nam se uključiti u program i ispričati kako je pokrenuta akcija i kako će izgledati.

Kao i svakog petka, u emisiji ćemo jednog slušaoca ili slušateljku nagraditi digitalnim aparatom za merenje krvnog pritiska i pulsa.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Probudite se uz Radio Beograd 1!

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи