Humoristička emisija

Po završetku utakmice sa Švedskom, mnogi reprezentativci Srbije otišli su do mališana u publici kako bi im dali dresove. Međutim, ubrzo nakon utakmice, na jednom kuporodajnom sajtu osvanuli su pojedini dresovi koje su na prodaju oglasili roditelji dece po čak 1.000 evra... Pa posle kažite kako ulica kvari našu decu!

A kada smo već kod naše fudbalske reprezentacije, probleme sa Norveškom najbolje je najavio naš selektor kada je rekao: ''Nisam kuvar, nemam recept za Halanda!''... Možda Piksi nije imao recept, ali je očigledno imao ceo Patin kuvar!

Holandska policija uhapsila je četiri muškarca osumnjičena za učestvovanje u planiranju otmice belgijskog ministra pravde... Holanđani hteli da otmu belgijskog ministra pravde?! Pa, verovatno su planirali da mu otmu bicikl kojim dolazi na posao, ko zna?!

Po hodnicima Bakingemske palate lupkaće nove šapice - Bet i Blubel, dva džek rasel terijera koje su kralj Čarls Treći i kraljica Kamila usvojili još 2017. godine. Pa dobro, ako je to neka zamena za Megan i Harija, ako!

Savezna država Arizona je pre neki dan vratila na snagu zakon o abortusu iz 19. veka... Mi možemo još bolje! Da vratimo Dušanov zakonik iz 14. veka.

Muzički urednik Ilija Pavlović.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара